На Київщині неадекват з кулаками кидався на відвідувачів супермаркету

Захистила жінку не охорона супермаркету, а інший покупець.

У місті Бровари Київської області в одному з супермаркетів чоловік грубіянив і працівникам магазину і покупцям, все потрапило на відео. Відповідні кадри опубліковані на Facebook-сторінці "Київ Оперативний", передають Патріоти України.

На відео відображено, що чоловік був незадоволений всім і голосно, використовуючи нецензурні вирази, висловлював свої претензії. Зрештою йому відповіла жінка, він почав їй погрожувати, а потім підійшов і спробував схопити. При цьому захистила жінку не охорона супермаркету, а інший покупець.

"Це створіння з відсутнім розумом, зовні схожий на чоловіка, спочатку лаявся через те, що довго стояв в черзі, потім через те, що його обслуговує стажер, потім - кидався на жінку, яка зробила йому зауваження і тд. PS прикольно виглядає обличчя охоронця супермаркету під час конфлікту і інших чоловіків", - підписав відео автор публікації.

Користувачі активно коментують відео. "Бідний стажер .... а чого він до дівчинки в рожевій шапці при**ався ???? Тому завжди ношу з собою газовий останнім часом", "Передбачаю: завтра виявиться, що це місцевий м**ор, а завтра до вечора, що його ще вчора звільнили ", - пишуть коментатори.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...