На Київщині неадекватний пацієнт зарізав лікаря

Поліція кілька разів приїжджала в медустанову, щоб допомогти заспокоїти буяна...

У Київській області неадекватний чоловік, якого помістили в спеціально обладнану палату лікарні, примудрився вибратися з приміщення, зайшов до кімнати медперсоналу і зарізав лікаря. Про це повідомляють в ГУНП в Київській області, передають Патріоти України.

45-річний чоловік приїхав в гості до родичів в одне з сіл Володарського району. Там він почав вести себе агресивно. Та так, що родичі були змушені викликати поліцію і медиків. Його доставили в районну лікарню, де лікар діагностував у чоловіка психічні розлади. Пацієнта помістили в спецпалаті, обладнану гратами.

Поліція кілька разів приїжджала в медустанову, щоб допомогти заспокоїти буйного пацієнта, який намагався зламати грати. Його планували перевезти в столичну психіатричну лікарню. Але поки медики домовлялися про транспортування, пацієнт вибрався з спецпалати, зайшов до кімнати медперсоналу і зарізав лікаря-педіатра.
За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...