На Київщині розгорівся гучний скандал через тести на коронавірус

У Білій Церкві у 17-річної дівчини зажадали за тест чималу суму.

Про це в соцмережах написав український офіцер Анатолій Штефан (Штірліц) і мама дівчини Тетяна Панова, передають Патріоти України.

"Молода дівчина приїхала в лікарню номер 3 м. Біла Церква. Відразу їй запропонували пройти тест на COVID який коштує увагу - 429 грн., відразу підсунувши їй заяву про "благодійну допомогу", так як тест, якщо є на те підстави і підозра, - безкоштовний. Після того як мати підняла галас, гроші дівчині повернули. От скажіть як же без мату коментувати ці дії людей в білих халатах? Ми скрізь пишемо, підтримуємо, ми всюди допомагаємо, а тут знову черговий бізнес-проект, на який я теж одного разу мало не повівся, тому і вирішив написати. Суми вони самі придумують, в основному дивлячись як хто одягнений", - пише Штефан.За словами матері дівчини, гроші їй повернули тільки після того, як вона підняла галас в лікарні. Спочатку медики наполягали, що це був добровільний внесок, і дуже не хотіли давати чек. Однак, отримавши його, жінка була здивована, адже там вказана сума 429 грн. Однак у її дочки взяли 500 грн і здачу не віддали.Під постом Анатолія Штефана, мама ще однієї дитини, яка проходить лікування в цій же лікарні, також повідомила, що їй і її дитині потрібно платно пройти цей тест, без якого не проведуть операцію синові.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...