На Київщині суд відпустив підозрюваних у вбивстві багатодітної матері (відео)

У суді пояснили, що причиною таких дій стали стан здоров'я і сімейні обставини обвинувачених...

У Фастові в 2018 році вбили 43-річну жінку, багатодітну матір. Загибла виховувала трьох дітей, а також була приватним підприємцем. Вбивство сталося ввечері, коли жінка йшла у дитячий садок забирати дитину, невідомий наніс їй кілька ударів ножем, від яких вона померла в лікарні, не приходячи до тями. По справі проходили чотири підозрюваних, зараз суд відпустив двох з них, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Всі протягом судового процесу сиділи за ґратами. І напередодні Києво-Святошинський суд вирішив відпустити двох обвинувачених.

Справу відфутболювали кожен раз різні суди. У жертви була автомийка, де вона мала свою частину з бізнес-партнерами. За попередньою причиною, саме автомийка стала мотивом вбивства жінки. Відразу після початку судового процесу мийку розтрощили невідомі.

Чоловік однієї з обвинувачених фігурує у справі як свідок, але його рідна сестра працює суддею в столичному Печерському суді. Вона запевняє, що родича зовсім не захищала і никаих поблажок не давала.

Журналісти подзвонили до суду і дізналися, чому ж відпустили на свободу двох обвинувачених. Там пояснили, що за станом здоров'я і сімейним обставинам.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...