На Луганщині п'яний "лихач" на екскаваторі зніс пам'ятник загиблим шахтарям (фото)

Інцидент трапився 17 травня у Лисичанську.

У місті Лисичанськ Луганської області поліцейським менше години знадобилося, щоб встановити особу водія екскаватора, який пошкодив пам'ятник загиблим шахтарям і зник з місця події. Винуватцем інциденту виявився 57-річний житель Лисичанська, який намагаючись уникнути відповідальності за скоєне покинув місце ДТП, передають Патріоти України з посиланням на прес-службу Патрульній поліції Луганській області.
Повідомлення про пошкодження пам'ятника надійшло на лінію "102" 17 травня близько 19:00. Заявник розповів, що стелу пошкодив екскаватор, який поїхав в невідомому напрямку. Очевидець описав транспортний засіб.
Менш ніж через годину за орієнтуванням поліцейські екіпажі встановили особу винуватця.
Під час спілкування з чоловіком, патрульні помітили, що водій перебуває в стані сп'яніння. Його відвезли медичний заклад і після проведення аналізів лікар підтвердив алкогольне сп'яніння водія.
Патрульні склали відносно порушника відразу три протоколи: за керування в стані сп'яніння, порушення ПДР, що призвело до ДТП і за залишення місця скоєння ДТП.

Патрульні поліцейські нагадують водіям, що за керування транспортним засобом в стані сп'яніння передбачено штраф від 10 200 до 40 800 гривень і позбавлення права керування на строк до 10 років.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...