На Луганщині затримано злодія, який скоїв збройний напад на магазин

15 березня в Лисичанську на Луганщині скоєно збройний напад на магазин "Світанок" в районі ГТВ.

У місті Лисичанську поліція встановила і затримала чоловіка, який вистрілив продавщиці магазину в живіт. Жінка госпіталізована в лікарню, передають Патріоти України з посиланням на прес-службу Поліції Луганській області.

Поліцейські повідомили, що злочинець встановлений і затриманий, а зброю вилучено.

15 березня, о 18.50 в поліцію надійшло повідомлення про те, що в Лисичанську в магазині "Світанок", по вул. Центральній, невідомий чоловік в масці вистрелив з пістолета продавщиці в живіт і втік.Негайно начальником ГУНП була введена спеціальна поліцейська операція, проведено комплекс слідчо-оперативних заходів. За короткий проміжок часу оперативники встановили особу і місцезнаходження злочинця. Бійці спецпідрозділу КОРД затримали чоловіка. Зброю вилучено. Ним виявився місцевий житель.
Зараз на місці події триває проведення першочергових слідчо-оперативних дій.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...