На Львівщині бізнесмена звинуватили в "крадіжці" озера та лісу (фото, відео)

Підприємець спочатку обіцяв побудувати на цій ділянці футбольну академію, однак пізніше з'ясувалося, що там будують величезний готельно-розважальний комплекс і лижну трасу, а вхід на територію зроблять платним.

У Вінниках Львівської області впливовий бізнесмен захопив озеро і велику ділянку лісу, обмеживши доступ місцевим жителям. Про це повідомив журналіст Денис Казанський посилаючись на слова активістів, передають Патріоти України.

Зазначається, що власник місцевої тютюнової фабрики Григорій Козловський спочатку обіцяв побудувати на цій ділянці футбольну академію, однак пізніше з'ясувалося, що там будують величезний готельно-розважальний комплекс і лижну трасу, а вхід на територію зроблять платним.

Журналіст уточнив, що спочатку місцеві жителі були не проти будівництва футбольної академії, але коли дізналися, що там буде інший об'єкт – почали протестувати.

"У людей фактично викрутили озеро і гектари лісу, в якому вони могли раніше вільно гуляти. Навколо ділянки зводять паркан, а дерева знищують. Місцеві жителі протестують, але скаржаться, що їх особливо ніхто не чує і не підтримує, тому що глави політичних партій і місцевих ЗМІ не хочуть псувати відносини з впливовим бізнесменом", – розповів Казанський.

Під Львовом бізнесмена звинуватили в "крадіжці" озера і ліси: жителі повстали

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...