На Львівщині п'яний чоловік застрелив власного сина

Між родичами виник побутовий конфлікт.

У Львівській області через побутовий конфлікт чоловік застрелив із мисливської рушниці власного сина. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП області, передають Патріоти України.

Так, сьогодні, 27 лютого, близько 00.30, до поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що, прибувши на виклик, у житловому будинку в одному з сіл Золочівського району вони виявили тіло чоловіка з вогнепальним пораненням без ознак життя.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили особу загиблого – 34-річного місцевого жителя. Також встановлено, що у чоловіка стріляв його 60-річний батько.

Як повідомив начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Василь Віконський, вночі між родичами виник побутовий конфлікт, під час якого батько, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, вистрелив у сина з мисливської гладкоствольної рушниці. Медики вже встановили, що у крові батька було більше двох проміле алкоголю.

"Знаряддя вбивства вилучено, будемо встановлювати походження рушниці і чи на законних підставах вона зберігалась. Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, найближчим часом суд обере для нього запобіжний захід", - сказав поліцейський.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...