На Львівщині поліцейський голіруч затримав двох озброєних утікачів з колонії

3 вересня з Миколаївської колонії у Львівській області втекли двоє засуджених. – киянин 20-річний Віталій Буртовенко та 27-річний Павло Дмитрука із Житомирщини. Переховувалися за 20 км.

Поліцейський-водій чергової частини Жидачівського відділення поліції на Львівщині Олег Франків розповів, як затримав утікачів із колонії, передають Патріоти України з посиланням на zaxid.net.

Каже, що повертався із чергування, коли помітив підозрілих чоловіків. Вони не могли відповісти на запитання правоохоронця, хто вони і що тут роблять. Під час розмови Олег розгледів татуювання на пальцях одного з чоловіків і зрозумів, що має справу з втікачами.

"Я дивлюся: хлопець ніж витягає з рукава і на мене наскакує. Я його відштовхую і ніж тримаю, за лезо тримаю, щоб глибше не запхав. Інший злочинець підлітає і починає мені пальці відтискати, забирати ніж. Я кричу, а вони мені рот затуляють. І в той момент я підняв голову, і вони підняли. Я почав їх скидати з себе і побачив, що хлопці біжать з групи швидкого реагування", — згадує деталі події поліцейський Олег Франків,

На підмогу виїхали два наряди правоохоронців — ті, що відпрацювали зміну і що заступили на чергування.

"Злочинці намагалися втікати. Одного схопили поблизу. А іншого догнали метрів через 200", — розповідає заступник начальника Жидачівського відділення поліції Володимир Фірман.

Пораненого поліцейського колеги самі відвезли до лікарні. У нього була сильна кровотеча. Зараз його життю загрози немає.

На втікачів чекає покарання. Окрім термінів, які вони мали відбути у в'язниці за попередні злочини — зґвалтування та обіг наркотиків, додадуть ще як мінімум два: за втечу з колонії та напад на поліцейського.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...