На Львівщині вдові воїна АТО спалили сарай і стайню (відео)

Правоохоронці вивчають обставини пожеж, але кримінального провадження не відкрили.

У селі Куровичі Золочівського району Львівської області вдові воїна АТО, яка сама виховує 7 дітей, спалили сарай і стайню, передають Патріоти України з посиланням на zaxid.net.

Марія Ракус розповіла, що раніше вона з дітьми змушена була жити в тісному будинку. Дізнавшись про це, благодійник купив їм квартиру на три кімнати. Однак відразу, як сім'я заїхала в будинок, почалися неприємності. Так, вдові і дітям почали погрожувати. А потім і спалили майно.

Сім'я, в якій одинока мати виховує сімох дівчаток і доглядає за хворим батьком, в розпачі. Ночами стережуть єдине, що залишилося, - свій будинок. «Малий вибігає, каже шопа горить. Це такий вогонь був, бризнули чимось і підпалили», - каже Ракус.
Чоловік Марії - доброволець АТО, помер після повернення з фронту півроку тому. Сім'я виховувала дев'ятьох доньок, наймолодшій з яких виповнився лише рік. Тіснилися в однокімнатній хатині. Благодійник придбав вдові трикімнатну квартиру у тому ж селі Куровичі на Золочівщині.
Жінка не розуміє, кому впала в немилість на новому місці. «Я з сусідами тут тільки "добрий день" - "до побачення", якщо я бачу їх раз в день. Я не конфліктна людина, не люблю сваритися, є діти і ними займаюся, мені роботи в день вистачає. Я не можу зрозуміти, хто мене звідси випихає», - продовжує багатодітна мати.
Стіни будинку погрозами обписують невідомі. Обіцяють зробити все, щоб сім'я покинула житло.
Марія звернулася в поліцію. У Золочівському райвідділі вивчають обставини пожеж, але кримінального провадження ще не відкрили.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...