На Львівщині знайшли повішеним 16-річного юнака

Що чи хто спонукав хлопця на такий жахливий крок, з’ясовують правоохоронці.

У Бродівському районі на Львівщині, 16-річний юнак скоїв самогубство. Як повідомила начальник відділу комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська, тіло 16-річного жителя міста Броди 13 квітня виявили на території дачі, яка знаходиться в одному із сіл Бродівського району, передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

Попередньо – юнак скоїв самогубство шляхом повішання. Наразі всі обставини події встановлюються.

Як повідомляє ГО «Варта-1», юнака знайшли повішеним у селі Лагодів Бродівського району. «16-річний юнак вкоротив собі віку через повішання. Тіло хлопця у дворі біля винограднику побачили двоє селян, які проїжджали підводою поруч. Що чи хто спонукав юнака на такий жахливий крок, з’ясовують правоохоронці та працівники соціальних служб. Хлопець навчався у 10-му класі Берлинської середньої школи, що у сусідньому селі, й характеризувався однокласниками як хороший та чуйний юнак. Особливо позитивно про нього відкликаються дівчата – його однокласниці», - зазначає «Варта -1».

Як стало відомо журналістам з власних джерел у правоохоронних органах, юнак залишив передсмертну записку, однак її зміст не розголошується в інтересах слідства.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...