"На межі життя і смерті": Учасниця популярного телешоу розповіла, як впала в кому через пиятику

18-річна "пацанка" з Краматорська проміняла футбольну кар'єру на галасливі вечірки.

Фіналістка четвертого сезону реаліті "Від пацанки до панянки" Вікторія "Боксерша" Альохіна розповіла про свої колишні витівки, передають Патріоти України.

Виявляється, 18-річна "пацанка" з Краматорська проміняла футбольну кар'єру на галасливі вечірки. Через постійні п'янки Вікторія втратила форму і більше не показувала минулих результатів. Тому довелося попрощатися зі спортом. "Я приповзала в гуртожиток. Не приходила, а саме приповзала. Могла в нічний клуб з ноги заходити. Там був охоронець Юрчик. Після кількох наших гучних вечірок він, бідний, полисів. У нас склянки літали, ми могли танцювати там, де не можна", - зізналася Вікторія.

Можливо, учасниця "Від пацанки до панянки" і продовжувала б таке життя, якби не один сумний випадок. "Я була на межі життя і смерті. Я приймала антибіотики, але це мене не зупинило. В той день ми дуже сильно напилися. Я змішала все, що могла, - пиво, коньяк, самогон... Не пам'ятаю, як відключилася. Мене забрали в лікарню, я впала в кому. Довелося викликати маму з іншого міста", - розповіла "Новому каналу" під час "Пацанського краш-тесту" Альохіна.

Після тієї ситуації дівчина зрозуміла, що потрібно змінюватися, і заповнила заявку на участь у "Від пацанки до панянки". Хоча, зізнається, до кінця не вірила в реальність змін на телепроекті. Однак Віку взяли, вона навіть стала фіналісткою четвертого сезону. І зараз, після проекту, її життя мало нагадує колишнє - "пацанка" переїхала до Києва, помирилася з мамою і більше не вживає алкоголь.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...