На Москві і Пітері пройшли пікети за "незалежний Крим" (фото)

Як зазначають активісти, "навіть за СРСР не було настільки гострого відчуття країни дурдому"...

У російських Москві та Санкт-Петербурзі активісти провели одиночні пікети на підтримку українських політв'язнів Кремля та за "незалежний Крим". Вони обіцяють продовжувати, поки корінний народ Криму не отримає свободу, передають Патріоти України.

"Жахливий репресивний механізм Росії працює, а буквально щодня ми дізнаємося про нових полонених", - розповіла учасниця ініціативної групи "Стратегія 18" Віра Лаврешина. "Звільнюючи чи бодай відпускаючи під домашній арешт, влада негайно бере у заручники інших. Щойно випустили на волю Володимира Балуха, як "для компенсації" заарештували Олега Приходька за знайдені у нього українські прапори", – заявила Лаврешина.

Крім того, вона наголосила, що вже ні для кого не є секретом заміщення російською владою корінного населення Криму на "заїжджих", серед яких в основному є силовики. Так само на півострів приїздять бойовики з Донбасу. "Ми бажаємо в'язням якнайшвидшого звільнення і щастя на волі! Театр абсурду все одно закінчиться, не зможе тривати роками. Він настільки ж трагічний, як і смішний. Навіть при СРСР не було настільки гострого відчуття країни дурдому, який перемагає усе довкола нас", – резюмувала активістка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...