"На Москву виганяти Путіна": Дивна військова акція на Росії повеселила мережу (відео)

Перехід до Москви під прапором Перемоги протяжністю близько 8,5 тис.км розпочався 28 січня у Хабаровську. Прибуття військових в столицю очікується 7 травня.

Мережу повеселило відео з російськими військовослужбовцями, які беруть участь в пішому переході Хабаровськ - Москва на честь 75-річчя Перемоги, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

На даний момент вони подолали в цілому близько 3 тис. км. Військовослужбовці подолали гірничо-горбисті, заболочені, лісисті райони маршруту.

Зараз військовослужбовці йдуть по території Іркутської області. Основним способом пересування команди є піший марш з використанням лиж. Більш рівнинні ділянки долаються військовими за допомогою снігоходів "Варяги" шляхом зв'язки і руху на фаллах.

Перехід до Москви під прапором Перемоги протяжністю близько 8,5 тис.км розпочався 28 січня у Хабаровську. Маршрут проходить по території 17 суб'єктів Російської Федерації. Прибуття військових в столицю очікується 7 травня.

У мережі жартують над такою ініціативою росіян.

"Йдуть в Москву виганяти Путіна", "Чим-небудь нормальним зайнятися не доля була", "Дурна голова ногам спокою не дає. В Союзі і то не було такої істерії в зв'язку з перемогою", "Ого, яка у них сила духу", - пишуть в коментарях.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...