На Миколаївщині до смерті закатували подружжя фермерів (відео)

Це вже третє гучне вбивство фермерів в Україні за останні два тижні.

Людмила і Володимир Новицькі

У Миколаївській області був убитий фермер Володимир Новицький та його дружина Людмила. 71-річного чоловіка і 64-річну жінку замучили до смерті у власному будинку, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Убитих батька з матір'ю знайшов син. Він приїхав до них вранці і побачив, як з-під воріт тече кров. Батько працював директором сільгосптовариства. Рідні кажуть, що вранці не прийшов на роботу, тому син поїхав дізнатися, що трапилося. "Дзвонив татові, він не брав трубку. Він під'їхав, відкрив хвіртку – мама лежить, уже мертва, батько в будинку", розповідає невістка загиблих Наталя Новицька.

Подружжя лежало у калюжі крові з множинними пораненнями. "Всі рани колоті і рубані. У приміщенні все перевернуто. Можна сказати, що проникали саме з метою заволодіння майном", говорить заступник начальника слідчого управління ГУ НП в Миколаївській області Ігор Дем'яненко.

Вбивці увірвалися в будинок вночі, коли пенсіонери спали. Перед смертю їх довго катували. Били ніжкою стільця, яку слідчі знайшли в будинку. Жінка, очевидно, вирвалася від катів із дому і втекла у двір. Її вбили біля воріт.

Вночі сусіди нічого не чули. Єдине, кажуть, що було підозріло тихо. У селі загиблих поважали всі. Кажуть, що Володимир Новицький спочатку був агрономом, потім очолив місцеве господарство. Були багаті, але жили скромно.

Поліція відпрацьовує кілька версій: від гастролерів, які ретельно планували пограбування, до місцевих грабіжників, які хотіли поживитися. Товариш загиблого каже, що Володимиру погрожували. Що саме вкрали в будинку, встановлює слідство. На пошуки зухвалих убивць залучили не тільки районні, а й обласні сили поліції.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...