На Миколаївщині копи спокійно спостерігали за масовою бійкою (відео)

Інцидент стався в селі Котлярово під Миколаєвом вночі 9 червня. У бійці, яка виникла між таксистами і місцевими жителями, брали участь близько 150 осіб.

Про це йдеться в повідомленні поліції Миколаївської області, передають Патріоти України.

Бійка почалася через сварку між 50-річним водієм таксі і його двома пасажирами 24-х та 25-ти років від яких він отримав замовлення з села Котлярово. Під час поїздки двоє чоловіків почали курити і пити алкоголь. Це не сподобалося водієві, і він зробив їм зауваження.

Між людьми в машині почалася словесна перепалка, в ході якої водій викликав на допомогу два інших автомобіля служби таксі.

Щоб уникнути конфлікту пасажири заплатили 200 грн і попросили таксиста їх відвести назад в село. Коли вони приїхали, то між таксистами і пасажирами знову виник конфлікт, але на цей раз на допомогу пасажирам прийшли односельці.

У свою чергу водії таксі покликали на допомогу своїх колег, що в результаті призвело до масового конфлікту. В результаті тілесні ушкодження у вигляді синців та саден обличчя та голови отримали двоє перевізників і один з пасажирів. Але чоловіки від написання заяви в поліцію відмовилися.

За даними "Новини-N", щоб відрізняти своїх від чужих таксисти роздяглися до пояса і почали шукати кривдників. При цьому в різних місцях села виникали короткі, але жорсткі сутички.

Крім того, коли на місце інциденту приїхав патруль дорожньої поліції Херсона, який патрулював трасу "Миколаїв-Херсон", то поліцейські сказали, що нехай розбирається поліція Миколаївської області.

Більше того, одного з таксистів били прямо у них на очах, але поліцейські нічого не робили, а просто спостерігали. Коли таксист, намагаючись врятуватися, застрибнув на заднє сидіння поліцейського авто, нападники відкрили двері і продовжили його бити прямо в патрульній машині.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...