На Миколаївщині СБУ виявила порушення під час тестування на коронавірус (відео)

В області проведуть повторну перевірку всіх зразків.

Служба безпеки України в Миколаївській області виявила грубі порушення під час лабораторної перевірки зразків пацієнтів з підозрою на коронавірус. Про це заявив начальник управління СБУ Віталій Герсак під час сесії обласної ради, передають Патріоти України.

За словами Герсака, медичні працівники під час відбору біологічних матеріалів у пацієнтів для перевірки на зараження коронавірусом використовували неякісні пробірки та речовини, в яких зберігаються аналізи.

"Зокрема медичні співробітники використовують нестандартизовані пробірки та неякісну хімічну речовину, яка не відповідає певним нормам і стандартам, в яких зберігається відібраний матеріал. За наявними даними, вказана хімічна речовина виробляється в Миколаївському лабораторному центрі МОЗ України", - розповів він.

Керівник управління СБУ наголосив, що через виявленні порушення результати проведених раніше перевірок не можуть відповідати дійсності, тому підлягають повторному лабораторному тестуванню.

Крім того, начальник управління охорони здоров'я у Миколаївській області Павло Георгієв заявив про намір провести екстрену нараду з інфекціоністами лабораторного центру, щоб розібратися в даній ситуації.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...