На нього дивилося обличчя Аль Пачіно: Садівник, працюючи з деревами, наткнувся на незвичайний стовп (фотофакт)

Чоловік був здивований вражаючій схожості с актором.

Житель Великобританії на ім'я Кайл Нью займався фруктовими деревами в саду, як раптом помітив незвичайну позначку на стовпі, яка дивним чином нагадувала обличчя людини. Уважно розглянувши кору, садівник зрозумів, що на нього дивиться зірка "Крестного отца" і "Лица со шрамом" Аль Пачино, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Чоловік тут же схопив телефон й сфотографував знахідку, щоб поділитися знімком в соцмережах. "Ми з напарником розсміялися, коли побачили це. Ми не могли повірити своїм очам. Це безумство, наскільки він схожий на Аль Пачіно", - поділився садівник з виданням The Sun.

Британець каже, що часто помічає в природі дивовижні речі, найчастіше це хмари, але настільки явне обличчя він бачить вперше.

Після публікації фотографії у Facebook, користувачі почали надсилати свої припущення. Кому-то пляма на стовпі більше нагадує актора Сільвестра Сталлоне, хтось бачить обличчя Родні Троттера з ситкому "Дуракам везет" та Артура Шелбі з серіалу "Острые козырьки".

І якщо з цими варіантами Кайл якось згоден, що то з кандидатурою Маркуса Решфорда - точно ні, оскільки вважає, що нічого спільного з зображенням на стовпі та футболістом немає.

У коментарях продовжують залишати свої припущення, але садівник переконаний, що на стовпі зображено обличчя Аль Пачіно, а не когось іншого.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...