На очах у дітей: Вчителька через ревнощі застрелила нову пасію колишнього чоловіка

Жінка не могла бачити, що він щасливий ...

Ревнощі - поганий порадник не тільки в Україні, але і в будь-якій країні, навіть такий відносно благополучній, як Сполучені Штати Америки. Там в штаті Юта шкільна вчителька йоги Челсі Уотрус Кук не змогла стерпіти щастя свого колишнього чоловіка Тревіса Кука з іншою жінкою і в нападі ревнощів застрелила її, передають Патріоти України з посиланням на Mirror.

Видання зазначає, що відносини між подружжям досягли свого дна в 2018 році - тоді Челсі і Тревіс розлучилися, незважаючи на те, що у них були чарівні діти-близнюки.

Розлучення негативно вплинув на Челсі - замість того щоб доглядати за дітьми, присвятити себе роботі і знайти щастя в нових відносинах, жінка продовжила стежити за особистим життям свого екс-чоловіка, і коли у нього з'явилася нова любов, почала тероризувати закоханих. Весь свій вільний час викладачка йоги присвячувала поїздкам на роботу до нової пасії чоловіка або годинами надзвонювала їй зі свого робочого місця - прямо зі школи.

Одного разу вона не посоромилася прийти додому до колишнього чоловіка разом з дітьми, щоб ще раз спробувати присоромити його. Тревіса не було вдома, але коли він повернувся з роботи, то застав свою нову дівчину і колишню дружину за сваркою. Він кілька разів безуспішно попросив екс-дружину піти, після чого подзвонив в 911. На жаль, поліція не встигла приїхати вчасно - викладачка йоги дістала пістолет і випустила кілька куль в нову кохану екс-супруга. Та померла на місці. Все це відбувалося на очах у близнюків.

Днями відбувся суд, і вбивця проведе у в'язниці як мінімум 34 роки свого життя.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...