На очах у маленьких дітей і свідків: Росіянин зарізав дружину (відео)

Чоловікн завдав кілька ударів ножем у припаркованій біля дороги машині, а потім добив жінку на узбіччі.

У Челябінській області РФ чоловік убив дружину на очах у їхніх маленьких дочок і автомобілістів, що проїжджали повз. Підозрюваного затримано. Про це повідомили на сайті Слідчого комітету РФ у Челябінській області, передають Патріоти України.

Інцидент стався 29 липня на дорозі біля села Олексіївка. Під час побутової сварки в салоні автомобіля, що стояв обіч дороги, підозрюваний завдав кілька ножових поранень своїй дружині. Очевидно, жінка намагалася втекти. Іще кілька разів зловмисник ударив її ножем на узбіччі. Від отриманих поранень жінка померла.

Знятий очевидцем ролик опублікували деякі російські ресурси. На відео чутно, що чоловіка намагалися зупинити. "Гей, досить! Ти що робиш", – закричав автор відео. Але людина, яка вчинила злочин, на це ніяк не реагує.

"Все, бездиханне тіло. Двоє дітей у машині, маленькі", – сказав очевидець.

На опублікованих кадрах чоловік ходить навколо закривавленого тіла жінки, на задньому фоні чути дитячий плач. Потім чоловік викинув ніж у кущі і попрямував до автомобіля.

Після затримання підозрюваного дітей передали бабусі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...