На Одещині батько зниклої 3-річної дівчинки звинуватив поліцейських у побитті: Що відомо

Керівництво Нацполіції ініціювало службове розслідування. Пошуки 3-річної дівчинки продовжуються.

Мешканець Балти на Одещині звинуватив тамтешніх поліцейських у незаконному утриманні у відділку та побитті. Із відповідною заявою звернувся 1 січня, близько 23:30 до Деснянського управління поліції Києва. А також виклав інформацію в соцмережі. Перевірку і інформації проводить Департамент внутрішньої безпеки Нацполіції, повідомили у відділі комунікації обласної поліції й розповіли, як усе відбувалося, передають Патріоти України.

У чоловіка, котрий звинуватив поліцейських у побитті, неодноразово виникали конфлікти із колишньою дружиною, з ким має бути їхня 3-річна донька. Тому звернулися до суду. 30 грудня місцевий суд ухвалив рішення, що донька, котра останнім часом жила з батьком, має проживати з матір'ю. Однак після оголошення рішення батько не повернув матері доньку і місцезнаходження дитини було невідоме. Тож жінка звернулася в поліцію із заявою про її розшук.

"Цього ж вечора чоловіка запросили до відділу поліції для надання пояснень. Також правоохоронці отримали інформацію, що баба дівчинки могла відвезти її на Вінниччину. Аби перевірити ці дані, правоохоронці разом із батьком дитини близько 23-ї години вирушили в сусідню область у село Шляхове, де живе подруга баби зниклої. Там жінка підтвердила, що її знайома разом із дитиною дійсно приїжджала, але згодом поїхала в невідомому напрямку", - розповіли поліцейські.

Після цього правоохоронці разом із батьком дитини вранці 31 грудня повернулися до Балтського відділу поліції. Після допиту чоловіка відпустили. При цьому претензій до дій поліцейських він не мав. У цей же час біля приміщення Балтського ВП зібралися агресивно налаштовані до батька зниклої дівчинки люди. Аби уникнути конфлікту, поліцейські викликали чоловіку таксі та організували безпечний коридор до авто, щоби він міг поїхати додому. Вказана інформація підтверджується записами камер відеоспостереження.

Керівництво Нацполіції ініціювало службове розслідування. Пошуки 3-річної дівчинки продовжуються.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...