На Одещині хлопчик, якого скалічив власний батько, просить гроші на ампутацію ноги (фото)

Школяр Павло потребує операції та спеціальний протез.

Українців просять допомогти школяреві з Ізмаїла під Одесою, якому потрібно провести операцію по ампутації ноги. Ще в дитинстві п'яний батько травмував Павла, відтоді він переніс 7 операцій, але через брак грошей потрібну медичну допомогу не отримав. Тепер йому потрібна тільки така радикальна міра, розповів Данило Слободенюк на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Хлопчик просить милостиню біля входу до одного з торговельних центрів. Чоловік не залишився байдужим і розпитав про біду.

Павло - житель села Багате - розповів, що ще в дитинстві батько сп'яну сильно вдарив його по нозі. Дитині кілька разів робили операцію, але в результаті через важке матеріальне становище дійшло до того, що потрібно ампутувати ногу трохи вище коліна.

"Після чого потрібен спеціальний протез. Все це коштує близько 120 тисяч гривень. У нього таких грошей немає, тому він приїхав до міста до бабусі, стоїть з написом і просить гроші. Таким способом хоче накопичити на операцію і протез", - йдеться у публікації.Мама хлопчика працює поденно в теплицях, грошей родині не вистачає, і сам хлопчик змушений економити на їжі."Він вже зібрав близько 8 тис сам, але цього дуже мало. Він стоїть кожен день після обіду біля "Копійки". Так що можна підходити, не соромитися. Також є ідея організувати збір грошей. Я думаю в наших силах змінити життя хлопця на краще! Сума не така вже велика!?" - запропонував Слободенюк.

Як пише місцеве видання Usionline.com, долею хлопця зацікавилися ізмаїльські благодійники з фонду соцдопомоги "Крила надії". "Вони запросили хлопчика в офіс і найближчим часом хочуть познайомитися з його мамою і почати збір грошей на його операцію", - повідомляється в публікації.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...