На Одещині неповнолітній шкуродер відрізав котам лапи і голови

Хлопець вже дав свідчення правоохоронцям.

В Ізмаїлі, Одеської області, співробітники поліції викрили сімнадцятирічного підлітка, який жорстоко знущався над тваринами, зокрема відрізав котам лапи і голови. Про це повідомляє джерело в Національній поліції області, передають Патріоти України.

На початку грудня минулого року в поліцію надійшов рапорт про те, що невідомий знущається над тваринами. В ході слідства правоохоронці викрили хлопця 2004 року народження, який дав свідчення. Також співробітники поліції вилучили речовий доказ - ніж.
На даний момент підлітка передали батькам.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...