На Одещині п'яний екс-правоохоронець на смерть збив двох жінок (відео)

Селяни обурені тим, що родичі водія впевнені в його майбутній безкарності.

Розкидані деталі авто, потрощений паркан і квіти на узбіччі – двоє жінок поверталися з цвинтаря додому, коли поблизу зупинки на околиці села на повній швидкості в них влетіла іномарка, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

"Машина сюди вперлася, а потім перевернулася задом туди в полісадник і паркан звалила. Старша баба Міла ось тут під дерево, як клубок, а друга за цим деревом лежала", - показує місце трагедії місцева жителька.

На місце ДТП збіглося чи не усе село. Поряд із загиблими був водій, який ледве тримався на ногах. "З тої сторони за зупинкою падав, ось так лежав. Говорив: нічого страшного, все буде нормально, все буде добре. Ну, він неадекватний був", - каже свідок Параска Ситюк. "Він сам зізнався: я п'ять діб п'ю. В нього 2,6 проміле, одразу нам сказав слідчий. Він каже: що ви з мене хочете, я нічого не розумію", - каже сусідка загиблої Оксана Мартинюк.
Загиблим було 65 і 82 роки. Молодша наприкінці місяця чекала на відпочинок онуків, до старшої не встиг приїхати син, який тепер готується до похорону. "Це взагалі жахливо і шок", - каже знайома родини загиблої Марія Христюк. Односельці приголомшені, адже під колеса нетверезого водія міг потрапити будь-хто – за кілька сотень метрів від місця наїзду є школа, а біля дороги завжди людно. Іще селяни бояться, що колишньому правоохоронцю все зійде з рук. "Приїхав його двоюрідний брат і сказав: ми все залагодимо! Ми стояли, не було ніяких свідків, нічого не було. Тут я прийшла, а вони кажуть: от, уже два свідки є, які бачили, що він невинуватий. Ну, як не винуватий?" - дивується Оксана Мартинюк.
У районній поліції повідомили, що розслідувати справу забрали в Одесу. "Попередньо – так, вживав спиртні напої. Призначено експертизи, буде встановлюватись справність траспортного засобу, яка була швидкість і дорожнє покриття. Тобто будуть враховуватись усі обставини", - пояснила старший інспектор сектору моніторингу Білгород-Дністровського відділу поліції Наталя Заремба.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...