На Одещині попрощалися з Дашею Лук'яненко (фото, відео)

Даша Лук'яненко загинула від рук збоченця 13 червня.

Дар'ю Лук'яненко, тіло якої було виявлено у вигрібній ямі домоволодіння сім'ї Тарасових 19 червня, поховали 21 червня в рідній Іванівці Одеської області, де жила, вчилася, займалася танцями прекрасна и викохана батьками дівчинка, передають Патріоти України з посиланням на видання Страна.

Нагадаємо, що що причиною смерті 11-річної Даші Лук'яненко стала колото-різана рана на шиї. Вбивця пошкодив дівчинці сонну артерію. У розправі над дівчинкою підозрюють її односельця 22-річного Миколи Тарасова, який зізнався у жорстокому вбивстві і спробі зґвалтування дитини.

на вулицях Іванівки було безлюдно. Здавалося, що всі жителі села прийшли попрощатися з дівчинкою. Цей день було оголошено траурним в Іванівці. О 12:00 почалося відспівування 11-річної Даші Лук'яненко.

Дашу відспівували на центральній площі Іванівки, де встановили намет. Проводити дитину прийшло близько 600 чоловік. Жінки і чоловіки плакали не приховуючи сліз. Біля труни Даші стояли батьки, бабуся та брат-підліток.

Дитину поховали в закритій білій труні - тіло дівчинки за тиждень встигло розкластися. Під час відспівування біля труни роїлися мухи, які прилетіли на запах.

Місцеві жителі принесли багато м'яких іграшок, вінків і живих квітів у кошиках. Дашу відспівували кілька священнослужителів та хор. До труни дівчинки несли квіти діти, з якими Даша Лук'яненко вчилася в школі.

Співробітники поліції теж прийшли з квітами. Очевидно, це та група, яка знайшла дівчинку.

Голова сільської ради виступив з промовою після відспівування. "Ми вдячні поліції, що вони впіймали цього недолюдка і дали батькам можливість поховати це маленьке тільце", - сказав голова сільської ради і побажав вбивці страшної смерті.

Нікого з родичів підозрюваного на похороні не було. Мешканці Іванівки дуже розлючені і напевно б побили їх. Місцеві жителі, що йшли за труною, обіцяли спалити будинок вбивці.

Траурна процесія проходила повз будинок Тарасових. Труну на кілька хвилин поставили навпроти будинку, де була вбита Даша і знайдено її тіло.

Процесія пройшла повз ринку, де у сім'ї Тарасових своя продуктова точка. Марія Тарасова казала сусідам, що буде продавати бізнес, будинок і виїжджати.

Рідні цілували кришку закритої труни - так прощалися з Дашею. Відкривати кришку не можна, оскільки тіло розклалося. Жителі села обіймали труну.

З Дашею прощалася мама. Жінка кричала: "Ні, ні"". Це був навіть не крик, а виття. Коли труну з тілом дівчинки опускали в могилу, мама кричала нелюдськи.

Дар'ю Лук'яненко поховали о 15:00 в п'ятницю, 21 червня.

Зазначимо, що будинок, де проживає родина підозрюваного у вбивстві дитини Миколи Тарасова посилено охороняють правоохоронці. Існують реальні побоювання, що будинок можуть спалити і вчинити над членами сім'ї самосуд. Односельці не вірять, що вони не знали про те, що зробив Микола. Торгову точку на ринку матері підозрюваного розмалювали написами "Вам тут не місце", "Вбивці смерть", "Геть з Іванівки". Мати підозрюваного Марія Тарасова прийшла на ринок, щоб відмити розчинником написи розчинником, але люди почали скаржитися на сморід і нанесли нові написи.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...