На Одещині правоохоронці відпустили жінку, яка всадила ножа в спину чоловіка

Як повідомляють джерела, поліція досі не має єдиного уявлення про те, що відбулось.

13 січня в Ізмаїлі Одеської області старша жінка всадила ножа в спину 45-річному чоловікові, який грав в сніжки зі своєю 4-річною дочкою. Жінку після допиту відпустили додому. Є підозри, що у неї є психічна хвороба, передають Патріоти України з посиланням на видання Думская.

У соцмережах люди обурюються тим, що в квітні 2020 року в Ізмаїлі ліквідували психіатричне відділення Дунайської обласної лікарні.

Інші коментатори заявили, що чоловік кидав сніжки у постамент пам'ятника. Це побачила старша жінка з чоловіком. Ті зробили зауваження, за що чоловік вдарив супутника жінки. Та встромила ніж у спину опонента. Очевидці кажуть, що пара не покидала місця події до приїзду поліції.

Мати постраждалого повідомила іншу версію події. Її син зі своєю донькою грали в сніжки. Раптово чоловік відчув сильний біль в спині. Побачив кров під курткою. Він втратив свідомість і впав. Ситуацію очевидці побачили лише здалеку. Вони прийшли на допомогу.

Чоловіка прооперували і на наступний ранок виписали. Дружина відразу ж відвезла постраждалого на комп'ютерну томографію. Вона виявила, що у пораненого зачеплено легеню. Лікар повернув пацієнта в лікарню. Йому встановили дренаж для відкачування крові з легені. Він погано почувається. Через постійний біль не може нормально лежати і змушений сидіти на ліжку.

Поліція офіційно не прокоментувала ситуацію. ЗМІ з посиланням на свої джерела повідомляє, що поліція досі не отримала медичного документа про психічний стан нападниці.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...