На Одещині президент відкрив стадіон, який не ремонтували понад сорок років

Відновлення стадіону здійснено в межах програми "Велике будівництво".

Президент України Володимир Зеленський взяв участь у відкритті реконструйованого стадіону школи №1 міста Южного в Одеській області. Відновлення стадіону здійснено в межах програми "Велике будівництво". Ремонт на спортивному майданчику проведено вперше з 1979 року, коли була побудована школа. Про це йдеться в повідомленні на сайті голови держави, передають Патріоти України.

Реконструкція, зокрема, містить облаштування футбольного поля з покриттям зі штучної трави, ігрових майданчиків із поліуретановим покриттям, бігових доріжок, майданчика з вуличними тренажерами, столів для настільного тенісу, смуги перешкод.

Тепер дві школи, розташовані поряд зі стадіоном, зможуть одночасно проводити змагання.

Будують міст та ремонтують дороги

Голова "Укравтодору" Олександр Кубраков сказав, що у межах "Великого будівництва" планують здати міст через Хаджибейський лиман. Це довгобуд, який зводиться вже 12 років. До травня наступного року міст буде повністю готовий.

"Зараз працює підрядна організація, плануємо в кінці серпня – на початку вересня відкрити першу половину – три смуги. Навесні наступного року плануємо повністю відкрити, і тоді всі шість смуг працюватимуть", – повідомив очільник "Укравтодору".

Другий великий об’єкт регіону – траса М-05 Київ – Одеса.

"Уже підписано кредитну угоду з ЄБРР та Європейським інвестиційним банком, зараз розроблюється проєктна документація. Це буде капітальний ремонт 314 кілометрів від Одеси, а далі йде нормальна дорога. Будівництво розпочинається наступного року", – зазначив Олександр Кубраков.

Ще одна важлива траса для області – це Р-33, яка з’єднає шість районів. Протяжність дороги в Одеській області – 110 км.

"Уже є перші ділянки, які ми ввели в експлуатацію. Цього року планується зробити 50 км", – сказав голова Укравтодору.

В Одеській області у 2020 році в межах програми "Велике будівництво" буде відновлено 163 км доріг державного значення.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...