Зворушливо до сліз: На Одещині з залізничних колій врятували побитого пса, який вже прощався із життям (відео)

Тварину врятували небайдужі перехожі.

В Одеській області люди врятували старенького пса, якого знайшли пораненим біля колії. Тварина не мала сил навіть відповзти в село, де їй могли б допомогти. Скалічену собаку випадково помітив машиніст потяга, що проїжджав поруч. Чоловік звернувся до зоозахисників, а ті через соцмережі організували рятувальну операцію, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

На мокрій, холодній землі, без їжі і стікаючи кров'ю поранений пес провів кілька днів. Він довго чекав допомоги, а потім поліз на рейки під поїзд. У такому вигляді його і знайшла Людмила з чоловіком. "У нього половина тіла була на одній стороні колії, передніми лапками стояв, а задні на інший, тварина вирішила напевно з життям попрощатися", - повідомила рятівниця пса Людмила Скараєва.

Вона зі сльозами на очах згадує ту ніч, коли в темряві намагалася відтягнути собаку від колії. "Чоловік почав кричати: поїзд їде! Поїзд нам сигналив на швидкості. Треба було щось робити. Я за шкірку його вхопила. Чоловік кричав: Лягай на землю разом з ним! Ми встигли на пів метра відскочити від рейок", - додала рятівниця.

Вже в машині пес зігрівся і заснув. Його відвезли в клініку. Ветлікар жахнувся - пес був весь побитий і дуже виснажений. "У собаки немає половини зубів, немає різців, зламані ікла, швидше за все він намагався захистити себе і втратив їх. Нажаль на задніх лапах глибокої больової чутливості немає", - каже лікар-анестезіолог Елеонора Скубій.

На знімку видно, що хребет у тварини зламаний. Таз розбитий, а ще в тілі куля - в собаку стріляли. Тепер зоозахисники сподіваються, що знайдуть псу господаря. Собаку назвали чоловічим іменем - Рома.

"Першочергова мета це знайти йому люблячу сім'ю, люблячу людину і якщо він у мороз на залізничних коліях вижив, значить є причина для цього і його людина вже десь чекає", - розповіла зоозахисниця Анастасія Ростецька.

У пса Роми хороший апетит, лікарі в клініці ставлять йому крапельниці, а зоозахисники оголосили збір коштів на допомогу псу, тому що в найближчі дні його повинні прооперувати, а на це потрібні гроші. Ті, хто його врятував сподіваються на ще одне диво, що після операції собака може самостійно пересуватися.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...