На пішохідному переході у Чернівцях авто збило жінку з дитиною

30-річний водій легковика «Mazda» не впорався з керуванням.

У Чернівцях сьогодні, 13 червня, водій не впорався з керування і наїхав на 47-річну жінку, яка з 3-річним онуком переходила дорогу. Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Чернівецькій області, передають Патріоти України.

Зазначається, що 30-річний водій легковика «Mazda» наїхав на людей на вулиці Комарова. Правоохоронці повідомили, що внаслідок ДТП жінка отримала травми тазу, руки та забій хребта, а дитина – забій м’яких частин голови.

На місці дорожньо-транспортної пригоди працювала слідчо-оперативна група Шевченківського відділення поліції.

Наразі поліція вирішує питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...