На Полтавщині пенсіонер "вирішив" земельну суперечку з сусідами за допомогою гранати

Між сусідами давно існувала ворожнеча за межу на городі...

У п'ятницю, 19 червня, міськрайонний суд Миргорода Полтавської області затвердив арешт на 60 діб 71-річного пенсіонера, який напередодні ледь не відправив на той світ своїх сусідів і при цьому трохи сам не загинув, передають Патріоти України з посиланням на Факти.

"Історія стара, як світ: між сусідами давно існувала ворожнеча за межу на городі, - розповів начальник відділу комунікації ГУ НП в Полтавській області Юрій Сулаєв. - В ході чергової сварки 71-річний житель Миргорода вирішив, мабуть, поставити крапку в конфлікті і кинув на подвір'я своїх недругів протипіхотну гранату. В результаті вибуху «опонентів» - 67-річного чоловіка і його 37-річного сина - відвезла «швидка». Лікарі діагностували у них численні рвані рани і переломи кінцівок. Кілька осколків дісталося і зловмисникові".В ході проведених обшуків за місцем проживання «вибухонебезпечного» пенсіонера правоохоронці знайшли дві мінометні міни без набоїв, патрони і металевий тубус, схожий на ручний протитанковий гранатомет. Вилучене відправлено на експертизу, слідство з'ясовує походження «арсеналу».

Прес-офіцер Миргородського відділу поліції Лариса Петренко повідомила, що затриманому пред'явлено звинувачення в замаху на вбивство двох осіб суспільно небезпечним способом і в незаконному поводженні зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. За це «гарячий» житель Миргорода може відправитися в місця позбавлення волі на 10-15 років.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...