На Полтавщині у річці виявили тіла двох жінок: Що відомо

Загиблими виявилися жінка з дитиною, які живуть поруч з річкою.

30 січня у річці Тагамлик у селі Писарівка Полтавської області знайшли тіла двох жінок - матері й доньки. Про це 31 січня повідомляє ДСНС у Полтавській області. Судово-медичні експерти встановлюють причину смерті, передають Патріоти України.

За словами Світлани Рибалко, речниці ГУ ДСНС у Полтавській області, загиблими виявилися жінка з дитиною, які живуть поруч з річкою. "Сімʼя живе біля річки. Чоловік сказав, що вони могли піти погуляти. Скоріше за все, жінка з дочкою провалилися під кригу. Свідків цього не було, вже знайшли просто ополонку", — прокоментувала вона подію.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...