На Полтавщині вихователь дитсадка побила трирічного малюка (відео)

Малюк заливався сльозами, а доросла жінка продовжувала на нього кричати.

У Полтавській області вихователь дитячого садка почала бити трирічного хлопчика за те, що він не міг самостійно одягнутися і взутися. Малюк заливався сльозами, а доросла жінка продовжувала на нього кричати. Відео інциденту потрапило в мережу. Відео з дитячого садка у селищі Велика Бузова в Полтавській області зняла старша дитина, яка забирала молодшого з групи. Він показав ролик мамі малюка, і вона помістила його в спільноті "Мої Яреськи" у Facebook, передають Патріоти України.

Жінка обурена поведінкою вихователя і стверджує, що завідувачка дошкільного закладу була присутня при інциденті, але не втрутилася. "Батьки! Це жах, що відбувається в садку Велика Бузова. Яке там ставлення до моєї дитини! Моєму синові 3 роки виповнилося місяць тому. Він ще не може самостійно взуватися та одягатися, але такі методи "вихователя" неприпустимі. Те, що я побачила на відео. Яке право має вихователь Герасименко Людмила Борисівна так поводитись з чужою маленькою дитиною? У всій цій ситуації була свідком завідувачка садочка Васюк Олена Іванівна та ніяк не відреагувала. Але зробила зауваження моїй дитині, що він упертий", - написала мама малюка Галина Іващенко.

На відео видно, що вихователька кричить на заплаканого хлопчика, бере його на руки та починає бити. У коментарях автор посту вказала, що відео зняла дитина більш старшого віку, яка прийшла за малюком в групу.

Користувачі обурені поведінкою педагога, вони назвали її "невихованою кобилою" і зазначили, що таким людям категорично не можна працювати з дітьми.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...