На популярному болгарському курорті загинув український турист: Що відомо

Трагедія сталася 11 вересня.

У Болгарії, яка дозволила в'їзд туристам, потонув 31-річний українець. Це сталося на узбережжі Чорного моря, в туристичному районі Сонячний берег, передають Патріоти України з посиланням на болгарські ЗМІ.

Громадянин України загинув під час своєї відпустки, який він проводив в Болгарії. Про те, що трапилося стало відомо, коли на пляж на Сонячному березі море викинуло тіло молодої людини.
Правоохоронці встановили, що український турист прибув до Болгарії буквально в день своєї загибелі - близько опівночі 11 вересня.
Тіло українця доставили до відділу судової медицини.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...