На популярному телешоу спалахнув сепаратистський скандал

На шоу Голос країни представили учасницю з Абхазії.

Голос країни 7 випуск 10 сезону вийшов 1 березня 2020 року на телеканалі 1+1. У прямому ефірі програми представили учасницю з Абхазії, яка є жителькою невизнаної республіки Грузії. Анжелі Кансузян 23 роки, вона з села Пшап (Абхазія). Про цей факт написав журналіст Олександр Войт на своїй сторінці в Facebook. У мережі відразу ж відреагували на інцидент, передають Патріоти України.

"Голос країни представив учасницю і протитрував її країну... Абхазія. Немає слів... якби в Грузії був "Голос" і представили якусь співачку з "ДНР". Яка в Україні була б реакція?" –написав Войт.

Не залишив цей факт без уваги і журналіст Андрій Глухенький. Він також висловив свої емоції в пості на Facebook. "Цікаво, як скоро з такими темпами Голос країни (Voice of the Country) почне тикати ганчірки "ДНР/ЛНР" в прямому ефірі і подавати окупованими Кремлем території України як "країни", з якої прибув учасник?" – написав він.

Користувачі мережі гнівно відреагували в коментарях на учасницю з невизнаної республіки.

  • Справа в тому, що зазвичай титрують містами. Буває, що титрують країнами. Наприклад, коли місто маленье, наприклад у Молдові. Альо регіонами - не пам пам'ятаю... Того відмазка, що це "регіон Грузії" у цій ситуації не проканає.
  • Вибачаться, як завжди. Хіба для 1+1 вперше?
  • Оооо, скоро думаю ще до пів року, сценарій простий, років за три повернути Україну на 6 років назад, це в кращому випадку...

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...