На постій до Захараста: У мережі показали черговий "вантаж-200" терористів Донбасу (фото)

Терористи на Донбасі "Л/ДНР" гинуть не тільки під час бойових дій.

Так, проукраїнський блогер Necro Mancer на своїй сторінці у Twitter повідомив про смерть Владислава Юрченка, уродженця Амвросіївки Донецької області, який після початку бойових дії на Донбасі переїхав із матір'ю жити в Росію, передають Патріоти України.

19-річний хлопець загинув 1 липня, при цьому обставини його смерті потребують уточнення.

Владислав Юрченко

Судячи з виявлених у мережі даних, ще будучи підлітком, Влад кілька разів тікав із дому, тому матері, що живе у підмосковній Лобні, доводилося подавати малолітнього авантюриста у всеросійський розшук.

Крім того, повідомляється про смерть 25-річного Василя Каргіна, уродженця Красного Луча на Луганщині, а потім — жителя Шахтарська Донецької області, який 30 червня міг стати жертвою суїциду, тому обставини його смерті також потребують уточнення.

Василь Каргін

Також стало відомо про смерть Олександра Гаха (позивний "Бах"), уродженця Донецька, який служив у т. зв.. "11-му окремому мотострілецькому полку армії ДНР" і загинув 25 червня у районі селища Октябрь (Верхнешіроковське Новоазовського району Донецької області).

Цікаво, що, як повідомляє Центр "Миротворець", літні батьки тепер уже вічно 44-річного "Баха" проживають у Боярці під Києвом.

Олександр Гах (позивний "Бах")

Також спливли деякі подробиці загибелі 35-річного жителя Макіївки Донецької області Олексія Коваленка (позивний "Гроз"). Як стало відомо, рік тому 16 червня 2018-го, він підірвався на міні. Судячи з позивного, до розв'язаної Росією війни на Донбасі "Гроз" працював на шахті гірничим робітником очисного забою (гроз). Про нього також відомо, що Коваленко ще у 2014 році пішов воювати у банду "Сомалі".

Олексій Коваленко ("Гроз")

Крім того на своїй сторінці у Facebook про "вантаж-200" серед терористів повідомив офіцер ЗСУ Анатолій Штефан (Штірліц). "01.07.19 Павло Іващенко із Шахтарська. 30.06.19 Тупіков "Палестинець" Сергій. 03.07.19 Шаріпов "Узбек" Ходжіакбар із Томська/Навої. "Схід" 1 АК (о)", — перерахував він втрати бойовиків.

Шаріпов "Узбек" Ходжіакбар

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...