На Рівненщині депутату спалили елітний позашляховик (фото)

Будинок народного обранця вдалося врятувати від загоряння.

У ніч на п'ятницю, 4 жовтня, в Костополі Рівненської області невідомі підпалили елітний автомобіль прямо у дворі приватного будинку депутата обласної ради. Про це повідомляє Департамент комунікації обласної поліції, передають Патріоти України.

При пожежі ніхто не постраждав. Будинок депутата вдалося врятувати від загоряння. Прибулим пожежникам вдалося ліквідувати пожежу приблизно за 10 хвилин. Вогнем знищено передню частину і салон автомобіля.

Слідчо-оперативна група встановила, що загоряння автомобіля Mercedes-Benz G63 відбулося на обгородженій території приватного господарства 58-річного місцевого жителя, депутата Рівненської обласної ради. Власник авто в цей час знаходився в будинку один."З місця події поліцейські вилучили полімерні залишки ємності з характерним запахом пально-мастильних матеріалів і металевий предмет циліндричної форми, зовні схожий на корпус піротехнічного засобу типу "фаєр", - інформують правоохоронці.

Відомості за фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...