На Рівненщині в результаті п'яних розбірок загинув 23-річний юнак

За інформацією, зловмисник стріляв зі зброї, схожого на автомат Калашникова, після чого намагався сховатися на позашляховику, протаранивши чуже авто.

В одному з розважальних закладів міста Дубно, що на Рівненщині, в результаті п'яної стрілянини загинула людина. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Рівненської області, передають Патріоти України.

"Від отриманого вогнепального поранення загинув 23-річний житель Дубно. Правоохоронці розшукують 34-річного дубенчанина, причетного до навмисного вбивства", - йдеться в повідомленні.
Як відомо, близько другої години ночі один з відвідувачів розважального закладу, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, почав вести себе вкрай агресивно. В результаті на вулиці дві компанії посварилися, після чого виникла бійка.
34-річний місцевий житель, отримавши незначні тілесні ушкодження, сів за кермо свого Toyota Land Cruiser і поїхав. Незабаром він повернувся і відкрив стрілянину з автомата.
В результаті цього 23-річний хлопець отримав смертельне поранення. Інші відвідувачі закладу встигли сховатися.
Відзначається, що після стрілянини зловмисник намагався виїхати на своєму авто, при цьому протаранивши припарковане транспортний засіб і врізавшись в стіну.
Водій кинув кермо і втік. Його автомобіль помістили на територію місцевого відділу поліції, зброя шукають.
Очевидці викликали швидку, однак приїхали лікарі нічим не змогли допомогти своєму колезі. Фельдшер помер.
За фактом умисного вбивства слідчі почали досудове розслідування. В даний момент проходять слідчі та розшукові заходи за місцем знаходження зловмисника.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...