На робочому місці: На Львівщині професор університету наклав на себе руки

Викладач працював у Дрогобицькому державному педагогічному університеті імені Івана Франка.

У понеділок, 17 лютого, у Дрогобичі на Львівщині на робочому місці в кабінеті повісився 66-річний викладач Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка, передають Патріоти України з посиланням на Zaxid.net.

«66-річний мешканець Дрогобича, професор цього університету Богдан Винницький повісився у своєму кабінеті. Його тіло виявили співробітники. Попередньо відомо, що чоловік мав проблеми зі здоров'ям, скаржився на сильні болі в голові», - йдеться у повідомленні.

У поліції Львівщини повідомили, що в поліцію надійшло повідомлення про цей випадок. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Відповідно до інформації на офіційному сайті вишу, Богдан Винницький був доктором фізико-математичних наук, професором інституту фізики, математики, економіки та інноваційних технологій.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...