На Росії через дитячий плач пенсіонер із мисливської рушниці розстріляв сусідів (відео)

Загинув батько родини, травми отримав підліток.

У Кемеровській області, що у Російській Федерації, літній чоловік розстріляв із мисливської рушниці своїх сусідів. Причиною конфлікту між сусідами нібито був постійний шум і дитячий плач. Відповідні відеокадри із інцидентом опублікувало видання Baza у Telegram-каналі, передають Патріоти України.

За версією слідства, 72-річний пенсіонер зайшов на ділянку сусідів, де у нього виникла словесна пересварка з власницею подвір'я, після чого він ударив жінку. Вона покликала на допомогу сина і чоловіка.
На кадрах видно, як пенсіонер дістав рушницю і почав нею розмахувати, а потім кілька разів вистрілив із неї. 38-річний чоловік загинув на місці, а його 14-річний син, який, імовірно, і знімав все на відео, отримав поранення.
Як повідомляє місцеве одне з місцевих видань, між пенсіонером та його сусідами вже протягом довгого часу були напружені стосунки. Нібито сім'я мала трьох дітей, які були неспокійні і часто шуміли.
Пенсіонера затримали того ж дня, він під вартою. Наразі триває слідство.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...