На Росії малолітні дівчата до напівсмерті побили однолітку (фото, відео)

Приводом для нападу на дівчинку послужило листування у "ВКонтакте", в якій школярка заступилася за свою маму, яку назвали "алкоголічкою".

У Воронежі компанія підлітків від 12 до 16 років жорстоко побила 13-річну Марину Лаврову на одному з покинутих дитячих майданчиків. Інцидент стався 9 серпня, близько другої години дня, в районі торгового центру "Меблі Чорнозем'я". Однак ЗМІ стало відомо про це тільки зараз, передають Патріоти України.

В результаті побиття дитина втратила свідомість і потрапила в реанімацію. Били Лаврову її колишня подруга і незнайомка. Також за ходом бійки з боку спостерігали три хлопця, вони ж і знімали те, що відбувається на камеру.

Дівчинка вже двічі була госпіталізована через безперервний головний біль.

Головне управлінні МВС по Воронезькій області проводить перевірку за фактом події. "За підсумками лікування дівчинки проведуть судово-медичну експертизу, і, виходячи з її результатів, буде вирішуватися питання про те, хто і яке покарання понесе", —прокоментували в поліції.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...