На Росії п'яний 13-річний школяр на автомобілі матері влаштував перегони з поліцією (відео)

Тест показав дозу алкоголю у школяра в 0,32 проміле.

У Череповці Вологодської області (Росія) 13-річний підліток напився з другом і на автомобілі матері влаштував гонки в місті. Відео погоні за неповнолітнім викрадачем опубліковано на сайті регіонального управління МВС, передають Патріоти України.

На кадрах видно, як автомобіль проїжджає повз співробітника ДПС і петляє по дорозі. У спробах відірватися від ДПС школяр кілька разів проїхав на червоне світло світлофора і виїжджав на зустрічну смугу. Через 1,5-2 кілометри водій зупинився, врізавшись в замет. Тест показав дозу алкоголю у водія в 0,32 проміле.
За словами підлітків, вони грали вдома в гонки на приставці і вирішили покататися на автомобілі по-справжньому. Мати одного з школярів в цей момент перебувала у відрядженні, тому вони взяли її машину.
Відносно батьків школярів складено кілька адміністративних протоколів. Автомобіль, на якому друзі покаталися по місту, відправили на штраф-стоянку.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...