На Росії під "нескрепний" суперхіт 90-х слізно заспівали про санкції Заходу (відео)

У ролику робітник, який зняв кліп, співає пісню, в якій на чому світ стоїть лає санкції Заходу проти Росії.​

Робітник з Ярославля створив абсурдний ролик про санкції проти Росії. Відповідний ролик опубліковано в YouTube, передають Патріоти України.

"Я працюю на ЯМЗ майже вісім років, пишаюся місцем роботи, пишаюся нашим колективом. Ми робимо потужні, надійні двигуни, кожен вносить в це частину своєї душі. Я не раз чув, про санкції по телевізору. В минулому році дізнався, що і для нас, працівників підприємств групи ГАЗ, американці оголосили санкції. Я розумію, що це все політика, і не хочу в неї влазити. Але скільки вже можна лякати нас, ми всі просто хочемо спокійно працювати. Як нам, звичайним людям достукатися до політиків?" - йдеться у підписі до кадрів.

У відео робітник, який зняв кліп, співає пісню, в якій на чому світ стоїть, лає санкції Заходу проти Росії.


У мережі тут же стали зі стьобом коментувати кадри.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...