На Росії побили журналістку і адвоката українських політв'язнів

Дубровіна захищала в російському суді українців Станіслава Клиха, Миколи Карпюка і Павла Гриба.

У російському Грозному вночі 6 лютого невідомі побили адвоката Марину Дубровіну, яка представляла інтереси колишніх українських політв'язнів, і журналістку "Нової газети" Олену Мілашину, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

"Напад скоїли невідомі чоловіки і жінки в холі готелю і біля входу в готель. В основному, били саме жінки, руками і ногами. Нападники знімали свої дії на камеру", - повідомляють у виданні.

В Грозний постраждалі прибули на судовий процес щодо Іслама Нуханова, якого затримали за ролик в соцмережах про селище в центрі Грозного, де живе найближче оточення глави Чечні Рамзана Кадирова.

Відзначимо, що Дубровіна захищала в російському суді українців Станіслава Клиха, Миколи Карпюка і Павла Гриба.

У Facebook Мілашіна написала, що лікарі оглянули Дубровину "на відстані". "Лікар-нейрохірург міської лікарні Грозного Муса Магомедович Беков - Марині Дубровиній: "Я вас на відстані оглянув, все у вас в порядку, все заживе, бувайте здорові", - пише вона.

Також в мережі опублікували фотографії наслідків побиття Дубровиної та Мілашіної.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...