На Росії помер кремлівський пропаганд*н з бази "Миротворця"

Цього року йому мало виповнитися 40 років.

Ілля Костін

У середу, 17 квітня, в Росії помер журналіст Ілля Костін, який працював на "Першому каналі". Про це повідомив голова спілки журналістів Північної Осетії Тимур Кусов, передають Патріоти України.

Він зазначив, що причиною смерті журналіста стало онкологічне захворювання. Цього року йому мало виповнитися 40 років.

Відомо, що Костін з 2003 року працював на "Першому каналі". Він висвітлював військові конфлікти в Чечні, Іраку, теракт на Дубровці і вибух в московському метро 6 лютого 2004 року.

Пропагандист входив в базу "Миротворець".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...