На Росії помер лідер популярного рок-гурту (відео)

У Москві помер засновник і соліст рок-групи "Високосный год" Ілля Калинников. На момент смерті музикантові було 47 років.

Про трагедію на своїй сторінці в Facebook повідомив директор колективу Олексій Кан, передають Патріоти України.

За його словами, співак помер у вівторок, 25 червня. Він помер від серцевого нападу в одній з московських лікарень.Група "Високосный год" була заснована в кінці 1980-х. У 2000-му році вийшов єдиний альбом колективу "Який повертається", який незабаром став платиновим.



Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...