На Росії померла автор хітів Валентини Толкунової і "Ласкового мая" (відео)

Причина смерті не повідомляється. Гольцевій було 74 роки.

Померла російська і радянська поетеса, поет-пісняр, письменниця казок для дітей Алла Гольцева. Про смерть поетеси повідомив продюсер, творець групи «Ласковый май» Андрій Разін, передають Патріоти України.

«Сьогодні рано вранці пішла з життя велика поетеса Алла Гольцева, яка написала величезну кількість текстів до пісень. Вона працювала з такими артистами, як Лариса Доліна, Катерина Шавріна, Анне Вескі, Ігор Наджієв, Валентина Толкунова, Олексій Глизін, Іон Суручану, Заур Тутов, Ніка, Наталя Нурмухамедова, Джемма Халід, Валерій Пак, Володимир Шурочкін, Сергій Избаш, Олексій Чумаков, групою «Ласковый май». Але найбільше вона написала віршів до пісень групи «Ласковый май». Їх було більше 50», - написав Разін в соцмережах.

Він також підкреслив, що Гольцева допомагала Юрію Шатунову писати пісню «Детство».

Причина смерті не повідомляється. Гольцевій було 74 роки. На сайті поетеси поки немає повідомлення про смерть.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...