На Росії померла зірка популярних серіалів (фото)

Відома російська актриса Олександра Назарова померла на 80-му році життя в Москві.

Олександра Назарова

Про це повідомив офіційний сайт Московського драматичного театру ім. М. Н. Єрмолової, передають Патріоти України.

"Щойно прийшла гірка звістка: не стало дивовижної, чудової, унікальної Олександри Іванівни Назарової. Це непоправна втрата не тільки для нашого театру, а й для всього російського мистецтва", – йдеться в повідомленні.

Як розповіла керівник театру імені М. Єрмолової Галина Боголюбова, актриса потрапила до лікарні ще в липні цього року. "Вона давно в лікарні лежала, з липня. У неї з легенями були проблеми. І у трубках лежала, і в кому впадала", – повідомила жінка.

Назарова відома ролями у фільмах "А якщо це любов?", "Екіпаж". Також її знають за серіалами "Бригада" і "Моя прекрасна няня".

На її рахунку – більше 80 ролей у фільмах і телесеріалах. Також вона знімалася в картинах "Нічний дозор" і "Принцеса на бобах". Працювала над озвученням ігрових та анімаційних фільмів, наприклад, Віллі з "Качині історії" в 90-х роках.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...