На Росії проти Ху*ла і Ко висунули гучне звинувачення через коронавірус

Тоді як багатії з усього світу жертвують мільйони доларів на боротьбу з COVID19, в Росії такої тенденції не спостерігається зовсім.

У Росії влада замість підтримки бізнесу і населення в період пандемії коронавірусу продовжує "пиляти" і витрачати гігантські бюджети. Про це написав блогер "Серпом По", передають Патріоти України.

При цьому він зазначив, що сам бюджет якраз і сформований за допомогою податків звичайного населення і підприємців. "Собянін в Москві до вже закупленої на мільярди плитки докупить її ще на 16 млрд... Федеральна влада витратить 26,5 млрд руб. (з яких близько 15 млрд в цьому році)" на безглуздий і нещадний переїзд Верховного суду з Москви в Санкт-Петербург". Стільки потрібно на будівництво комплексу будівель в Пітері. Це ж дуже важливо! Терміново! Не скасувати, не перенести! Бомжів адже верховні судді в "не гумовій". Звідси і якість роботи така. А подивіться, як Конституційний суд ефективно запрацював! Це все через переїзд. Буття визначає свідомість, розумієш!" – написав блогер.

Він також підкреслив, що тоді як багатії з усього світу жертвують мільйони доларів на боротьбу з COVID19, в Росії такої тенденції не спостерігається зовсім. "Ну не скидатися ж путінським дружкам ще й на це. Вони і так он, бідолахи, поутискалися. Аж по мільярдику скинулися. Зайву квартиру тепер не придбають. Ось у глави "Газпрому" Міллера вона площею 1396,3 кв метрів в центрі Пітера і як раз-таки 1 млрд руб. коштує. Ну не під суд же її віддавати. Краще ще з громадян за газ зайву копійку злупити. На нові апартаменти не вистачає", – сказано в тексті.

Він стверджує, що влада не тільки не виділяє додаткові кошти на боротьбу з вірусом, вона, навпаки, хоче ще й додатково заробити на пандемії. "Наприклад, створити в цей період умови для роботи в першу чергу підконтрольному бізнесу, щоб решту можна було довести до банкрутства і потім скупити задешево. Монополізувати продаж масок, віддавши її в руки близьких чиновникам компаній. А може хочете тест на коронавірус? Тільки за гроші ! Або бажаєте на бензин, що дорожчає, копійку заощадити? Ні, введемо заборону на імпорт дешевших, ніж в Росії, нафтопродуктів. Ну і, звичайно, заборони і штрафи, штрафи, штрафи... А замість допомоги феєрверки і плитка. На них ніколи грошей не шкода", – іронізує автор.

Блогер підкреслив, що в Росії пандемія поки навіть не перетнула свій екватор, так що ситуація буде тільки погіршуватися.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...