На Росії розповіли, хто і коли поверне Україні Крим

Якщо Україна не втратить свої позиції, як суб'єкт європейської політики, будь-який президент РФ змушений буде вирішувати питання Криму, але не Путін...

Кримський півострів Україні поверне наступний президент Росії, що змінить Володимира Путіна і це може бути нинішній мер Москви Сергій Собянін. Про це розповів російський адвокат Ілля Новіков в ефірі програми "Рандеву" з Яніною Соколовою на 5 каналі, передають Патріоти України.

"Путін, поки живий, не погодиться на будь-яке рішення щодо Криму. Крим, на мою думку, віддасть будь-яка людина, яка прийде після Путіна. Хто б це не був. Це може бути новий Медведєв. Багато хто вважає, що це може бути нинішній мер Москви Собянін, який його майбутній наступник", – сказав Новіков.

За його словами, "якщо Україна не втратить свої позиції, як суб'єкт європейської політики, будь-який президент РФ змушений буде вирішувати питання Криму, але не Путін".

"Для Путіна це принципово. Якби не було Криму, він би не протримався при владі до сьогоднішнього дня. Це для нього останній бастіон, він його не залишить", – підкреслив адвокат.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...