На Росії вбивця влаштував моторошну криваву фотосесію (відео)

Результати своїх звірств чоловік зафіксував - у мережі ходять страшні фотографії, зроблені ним після вбивств. Фото він відправив на один з російських телеграм-каналів ...

У Краснодарському краї Росії стався жахливий злочин - місцевий житель в Армавірі вбив свою дівчину, а потім поїхав в станицю Новоолексіївську, де позбавив життя її 9-річного брата, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

У російському Слідкомі стверджують, що 32-річний чоловік убив співмешканку на грунті ревнощів. Він забив її до смерті, а потім поклав тіло у ванну.
Убивши брата своєї жертви, він поїхав до моря, де залишив машину і зник. Тепер силовики шукають чоловіка.
На відео, знятому Слідкомом, видно патьоки крові на підлозі у ванній кімнаті.Тим часом стали відомі подробиці цього злочину. Вбивця - Акшин Гусейнов - записав відеозвернення, в якому заявив, що він «в собі» і «адекватний». «Убив я її в гніві, так. Вона зізналася 3 грудня мені в зраді, не просто в зраді, а то, що вона з серпня місяця спить з іншим хлопцем. Вона мотивувала це тим, що ми типу поки що не живемо разом і що вона вважає себе вільною дівчиною. Але при цьому ми з нею кожен день спілкувалися, бачилися. Я давав їй постійно гроші, купував нові речі. Я дбав про неї, намагався зробити так, щоб все було добре», - передає Life Shot.
Чоловік вважав, що його вчинок - «краще, ніж все своє життя жити, обманювати один одного і потім, коли розкриваються зради, через роки, десятиліття, коли у вас вже підросли діти, люди розлучаються, лаються, їдять один одного чайною ложкою з мозку». «Це жахливо, так живуть багато. Я не хотів би так жити. Якби вона сказала, що я хочу розлучитися, я йду, - будь ласка. Вона цього не сказала», - йдеться у зверненні.
Після цього Гусейнов розповів, що поїде до брата вбитої дівчини: «Я поламаю йому спочатку всі пальці на руках, а потім всіе пальці на ногах ... Я буду дуже боляче робити йому, потім я його задушу, в крові я бруднитися вже не хочу. Він здохне. Потім я сяду в її машину, поїду на море Чорне. Куди саме, ще не визначився».
Результати своїх звірств чоловік зафіксував - у мережі ходять страшні фотографії, зроблені ним після вбивств. Фото він відправив на один з російських телеграм-каналів ...
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...